За нас

За нас

Magazinche.com е място, което събира продукти и изделия на български дизайнери и артисти и помага за тяхната реализация в родната им страна. Освен ръчно изработени стоки от България при нас можете да намерите оригинални подаръци, дизайнерски продукти, бижута, аксесоари и декорация.

 

Ние сме малък и сплотен екип, който обича работата си и се старае да я върши с професионализъм. Изключително много ценим ръчно изработените изделия и смятаме, че те носят на притежателите си любовта и радостта, с които са създадени. Постоянно търсим нови, креативни и нестандартни продукти, които освен, че държим да бъдат качествени и красиви, се стараем да бъдат и на достъпни цени. Голяма част от нашия асортимент е изработен от естествени и рециклируеми материали щадящи околната среда.

 

Разполагаме с две малки магазинчета в град София.

Първото ни магазинче съществува от 2011 година и се намира на тиха и приятна улица в сърцето на София – ул „Крум Попов“ 16, кв.Лозенец. Там можете да видите по-голямата част от асортимента, който предлагаме.

Второто ни магазинче е изключително компактно и малко и се намира на бул. „Васил Левски” 48 в близост до Попа. Струва си да го посетите, дори само за да видите, колко много неща сме успели да поберем в това малко пространство.

 

Благодарим за вниманието и приятно пазаруване!