За нас

За нас

Някои го наричат най-цветното място в София.

За нас, Магазинче Точка Ком е умалителното име на една голяма идея. Умалително не за друго, а защото ни е изключително свидно и мило.

Тук всичко се прави с много любов и професионализъм. Ценим много ръчната изработка и умните идеи. Искаме всичко около нас да е красиво и стилно.
Магазинчето е място, което събира над 130 български дизайнери, художници, творци и приложници. Ако искате да се сдобиете с уникално бижу или да поднесете неповторим подарък на близък човек – тук е мястото за Вас! С покупката си не само ще направите някой наистина щастлив, но и ще помогнете за реализацията на бългаските творци в родната им страна.

„Оригиналното” Магазинче се намира в сърцето на София, на една тиха и приятна уличка в кв. „Лозенец”. То съществува от 6 г. и през това време е било притегателна точка за всички наши автори. Ако сте талантлив дизайнер или отдаден любител на изкуството – там ще ви поканим да се запознаем и да видим нещата Ви. Там е и мястото, където можете на живо да видите голяма част от артикулите, които предлагаме. Елате да разгледате, да се заредите или просто да кажете едно „Здрасти!“ на ул. Крум Попов № 16!

Второто ни Магазинче в София е изключително компактно и стилно аранжирано и си струва да го посетите дори само за да видите колко много неща успяваме да поберем в това малко пространство! Често се посещава от наши клиенти сутрин на път за работа поради удoбната си локация. Винаги можете да ни се обадите да донесем поръчката ви там, ако ви е по-удобно. Тук можете да намерите прецизна селекция от авторски артикули. Намира се на бул. „Васил Левски” № 48 в близост до Попа.