• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9740

Карти Предизвикателства за пътуване

19,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Забавни карти с предизвикателства за цялата година, които ще са верен спътник в приключенията ви из България. Събрани са в компактна кутия, чието съдържание включва 12 карти за всеки месец + лист с инструкции. Върху всяка една ще откриете тематично предизвикателство за съответния месец, както и предложения за дестинации, които ще ви помогнат да планирате перфектно пътуването си. Освен това има и място за бележки, където може да запишете мястото, което сте посетили, а върху гърба на всяка карта може да залепите снимка от приключението.
Предизвикателствата са направени възможно най-разчупено. Това позволява да ги изпълнявате както пожелаете - лесно и наблизо или авантюристично и по-надалеч.
Така тези карти се превръщат в една своеобразна малка машина на времето от пътуванията ви през изминалата година, вдъхновявайки пътуванията ви през следващата.

Материал: 12 броя матирани ламинирани карти

Размери: 18 х 12 х 2 см (кутия) | 10 х 15 см (карта)
Производител: Adventure Catcher

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!