• Производител: Ателие Piron
  • Кат. номер: 9189

Детска игра - Коледно дърво

40,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Ръчно изработена детска игра - коледна елха, която ще носи радост и забава на децата по време на коледните празници. С нея те могат както да играят така и да украсят стаята си. Вдъхновена е от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика и развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Играта дава възможност на децата в пълна степен да развихрят въображението и креативността си. Коледната елха е тонирана със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработена с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Изработена е изцяло от естествени материали, а всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.
След нареждане елхата се превръща в красив декоративен елемент за детската стая или за дома и представлява страхотен коледен подарък.

 

Материал: иглолистен масив
Размер: 25 х 16 х 3 см

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!