• Производител: Ателие Piron
  • Кат. номер: 3658

Дървен еко пъзел Цветни репички

35,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Ръчно изработен дървен пъзел, състоящ се от 6 части във формата на репички. Целта на играта е по лесен и забавен начин малчуганите да се научат да броят от 1 до 6 и да се запознаят с цветовете. Релефните топчета създават интересно тактилно преживяване и предизвикват децата да ги преброят. Играта развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Пъзелът е вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика. Тониран е със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработен с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая и представлява страхотен и занимателен подарък за малките.

 

За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение.

 

Възраст: 2+

Материал: буков и брезов шперплат

Размер: 30 х 15 см

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!