• Производител: Ателие Piron
  • Кат. номер: 3376

Дървен еко пъзел Животните в морето

45,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Дървен еко пъзел с 6 морски животни, оцветени в различни цветове. Всеки морски обитател има своето място, което трябва да се открие и постави върху кръглата основа. Играта развива фината моторика, усещането за форми, цветове, както и пространственото мислене. Пъзелът е вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика. Тониран е със сертифицирани бои за детски играчки на водна основа и обработен с натурално масло от ленено семе и пчелен восък. Всички ръбове са внимателно заоблени с цел безопасност при игра. След нареждане пъзелът се превръща в красив декоративен елемент за детската стая и представлява страхотен и занимателен подарък за малките.

 

За изработката на своите детски продукти Piron kids използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху природата и възпитават нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. Използването на естествени материали и форми въздейства позитивно в детското обкръжение. 

 

Възраст: 2+

Материал: буков и тополов шперплат

Размер: d = 21 см

Предлага се в торбичка от плат.

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!