• Производител: Little Dutch
  • Кат. номер: 8454

Игра Риболов

35,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Дървената игра Риболов на Little Dutch предсталява игрови подход към детското развитие, който позволява на подрастващите да откриват причинно-следствените връзки и физичните закони посредством собствен опит. Изключително полезно физическо упражнение, с което да развиете моторните му умения с помощта на магнитните сили. Изработена е от картон и дърво и е оцветена в меки, пастелни тонове. Може да се използва и с образователна цел, като помага да пробудите детското любопитство за богатството на подводния свят. Нивото на трудност и правилата могат да се променят в зависимост от възрастта на детето, а двете въдици позволяват да с е играе и под формата на състезание. Само внимавайте да не уловите стария ботуш!

Всеки комплект включва два броя въдици, картонен "аквариум", 14 броя дървени подводни обитатели и 1 дървен ботуш.

 

Little Dutch е холандски бранд, който създава висококачествени продукти за бебета и малки деца, които се отличават с изключително добър дизайн, качество и детайл на изработката.

 

Възраст: 3+

Материал: картон, дърво, водоразтворими бои, магнити

Размер: 21.5 x 21.5 см 

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!