• Производител: Ателие Piron
  • Кат. номер: 1576

Дъска за рязане

38,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Нека има повече природа в дома ни! Тази красива дъска за рязане от бук е обработена с водоразтворим байц, който е екологично чист и съвсем безвреден. Употребата й в кухнята е напълно препоръчителна, а когато я оставите настрана, ще иматe ефектен декоративен елемент.

 

За изработката на своите продукти Ателие Piron използват рециклирани или отпадни суровини от по-едрото дърводелско производство, с което намаляват отпечатъка си върху замърсяването на природата и възпитават съзнателно използване на ресурсите й.

 

Инструкции за употреба: Дъската е обработена със зехтин, за да не става на петна. Това покритие постепенно ще се отмие с използването на дъската, но винаги може да се възобнови - просто трябва да я намажете докато е суха със сухо парче плат потопено в зехтин, олио или друга растителна мазнина.

 

Разполагаме и с други модели от този продукт. При желание ще Ви изпратим снимки с наличните дъски.

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!