Общи условия

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазаруване в сайта и доставка

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-5 работни дни.

 

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

 

Доставките се осъществяват с куриерскa фирмa Speedy. Можем да изпратим Вашата пратка до офис на Speedy – цената е фиксирана и е 4.80 лв. Ако желаете да получите Вашата пратка до точен адрес – цената на куриерската услуга е 6.40 лв. Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата от поръчката + цената на доставката. Ако сте направили поръчка на стойност над 100 лв, доставката Ви е безплатна.

 

Нашите пратки се изпращат с услугата ‘Преглед и тест’. Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, преди да заплатите, винаги да отваряте и проверявате дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера или в офиса на куриерската фирма. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

 

 

Право на връщане

Ако не сте доволни от получената стока, Вие имате правото да я върнете в 7-дневен срок от датата на получаването ѝ. Стоката трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, без механични повреди, съпроводена с всички документи и аксесоари, с които е била получена. Ако тези изисквания са изпълнени, ние ще Ви върнем парите. Разходите по транспорта са за сметка на купувача освен в случаите, когато стоката е дефектна или сгрешена.
Моля, имайте предвид, че не можем да приемем продукти, които са били изработени по поръчка, със специфични размери, цветове или материали, както и продукти, които са били повредени от Вас.

 

 

Индивидуални поръчки по желание на клиента

Поради това, че повечето продукти в сайта са единствена бройка, когато видите артикул, който не можете да добавите в количката, но желаете да поръчате, свържете се с нас по телефона или ни пишете на имейл. В повечето случаи, това което искате може да се изработи в срок от 7÷14 дни. Трябва да имате предвид това, че продукта, който виждате на снимката е уникален, което означава, че може да има разлики при повторната му направа.
Magazinche.com си запазва правото да откаже поръчки по своя собствена преценка.

 

 

 

Запазени права

Цялото съдържание в сайта на magazinche.com – снимки, изображения, вектори и текстове са предмет на авторско право на Магазинче Точка Ком ООД .
Magazinche.com ви осигурява достъп и възможност да използвате информацията на сайта за персонални цели, но не Ви предоставя правото да я записвате или копирате.
Използването на текстове, снимки и публикации от magazinche.com в печатни и онлайн издания е разрешено единствено при цитиране на източник magazinche.com, като за онлайн изданията е задължително поставянето на линк към сайта ни.

 

 

Защита на личните данни

Magazinche.com Ви гарантира, че не споделя по никакъв начин вашите лични данни с трети лица. Предоставената лична информация се използва единствено и само за извършването на доставката или при Ваше желание за издаване на фактура.
Magazinche.com е собственост на фирма Магазинче Точка Ком ООД с данни:
Булстат: 201775679, гр. София, тел.: 0876 0876 17, magazinche@gmail.com

 

 

 

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.