• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 10504

Детектив Пиер 3: Съкровището на Небесния замък

29,95 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Детската поредица за детектив Пиер кани децата да навлязат в едно увлекателно и интерактивно приключение, в което да разрешат множество забулени в мистерия загадки, да поставят на изпитание своя интелект, воля и внимание към детайла.
В третата книга от поредицата "Съкровището на Небесния замък" Детектив Пиер се завръща с ново приключение. Заедно с Кармен се озовават на изложението на Лабиринтеното яйце, където бързо разбират, че нещо не е както трябва. Оказва се, че една престъпна организация си е наумила да открадне съкровището на Небесния замък, което ще превърне света в непроходим, безреден лабиринт. Задачата на детективите и респективно - читателите, е да стигнат навреме до Небесния замък и да не допуснат това да се случи. Следвайки Пиер и Кармен в това ново забъркано приключение децата ще се натъкнат на куп допълнителни предизвикателства – предмети за намиране и проблеми за разрешаване. А извънредно богатите на детайли илюстрации обещават да впечатлят и да пленят вниманието на малките читатели.
Книгата върви с подарък - лупа, верен спътник на всеки себеуважаващ се детектив.

Обем: 40 страници, твърди корици
Автор: Чихиро Маруяма
Илюстрации: Хиро Камигаки
Размери: 26.5 х 35.5 см
Издателство: Миранда

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!