• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 10137

Детска книжка Уинстън се прибира за Коледа

29,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Дългоопашатият ни приятел мишлето Уинстън се завръща с ново снежно приключение. И този път мишокът ще има интересна мисия - да разреши една заплетена мистерия, но ще има нужда от помощ. Потопете се в тази красива и стопляща история, засягаща магията, добротата и забавното любопитство. Книгата е своеобразен коледен календар, като съдържа 24½ глави, а полoвината глава в края ще остане специално за Коледа. С нея децата с нетърпение ще отброяват дните преди празника и ще разпалват въображението си всеки ден.

 

Авторът е включил и много идеи за забавления и различни занимания по време на празниците. Ето и един съвет от него: „Забавно развлечение и за големите, а защо не и за цялото семейство – настанете се уютно и прочетете заедно главата за деня. Не забравяйте да си хапнете и по някоя бисквита. Поне според мен книгите и бисквитите си подхождат“.

 

Възраст: 4+
Обем: 176 страници, твърди корици
Автор и илюстрации: Алекс Т. Смит
Размери: 20 х 25.5 см
Издателство: Ракета


Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!