• Производител: Londji
  • Кат. номер: 10098

Игра Build Your Robot Apollo

44,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Смело поканете креативността вкъщи с дизайнерската игра Apollo, която ще пробуди креативността на децата до неподозирани висоти. Колкото красива, толкова и забавна и с изпипани детайли, играта съчетава любовта към роботите и геометричните фигури на илюстратора и дизайнер Marc Sardà. Състои се от цели 174 части, които могат да се конфигурират по безброй начини, позволявайки на децата да създават колкото въображението им позволи различни роботи, а дори и други дизайни и модели. Към играта има и книжка с илюстрирани карти и примерни роботи, която е като стартова точка и дава някои разяснения. Изработена е изцяло от рециклиран картон и хартия и не включва пластмаса, помагайки ви да предадете на децата принципа за опазване на околната среда.
Apollo е съвременна танграм игра, която ще осигури дълги часове на забавления и ще провокира въображението, мисълта и разказването на истории при малчуганите. 

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.


Възраст: 5+
Дизайнер и илюстратор: Marc Sardà
Материал: FSC рециклиран картон и хартия, памучна торбичка за съхранение | опаковка - здрава картонена кутия
Размер на кутията: 19 x 16.5 x 6.2 см

 
Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!