• Производител: Други
  • Кат. номер: 10411

Дневен тракър за оцветяване

30,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Красив дневник, създаден с идеята да проследявате и изпълнявате целите си с удоволствие. Той ще бъде ваш верен помощник в създаването и развиването на полезни навици. С лекота ще реализирате целите си по един приятен, красив и артистичен начин.

 

Всяка страница от дневника отговаря на месец от годината, а в съответната картина към него ще откриете отделение за всеки ден. Може да оцветявате тези отделения в различни цветове, в зависимост от това как е минал денят ви. Най-отдолу на страниците има поле, в което да запишете своята месечна цел. А в квадратчетата отдолу отбележете цветовете, които желаете да използвате за различните дейности към целта. В края на всеки месец, за да отчетете резултатите си, обърнете на последната страница и ги отразете в "Моята година".

 

Дневникът е с отварящи се скоби за добавяне, смяна на страници и свободно организиране на съдържанието. 
Той е чудесен подарък за всеки, който е устремен към успеха и има интерес към личностно развитие. 

 

Материал: хартия, твърди матови корици, метални халки
Размер: формат А5 (17 х 22 см); 52 страници
Производител: Adventure Catcher

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!