• Производител: Румяна Йорданова
  • Кат. номер: 6213

Доктор Мишонков

44,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Доктор Мишонков има такъв трогателен подход към пациентите си, че децата така и не разбират, кога е успял да им бие инжекция. Не е противник на здравната реформа, нито пък я подкрепя, понеже знае, че и това ще мине. Той е благороден мишок с благородна професия, който просто иска да си върши работата.

 

Този преизпълнен с очаровеание сувенир несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработен е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосфрата в една лесна стъпка. Подходящ е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти. 

 

Материал: памучен плат, дърво, хартия, канап, вата, мъниста, акрилни бои 
Размер: 26 х 6 х 5 см

 

Можете да направите специална поръчка за мишок, принадлежащ на друга професия. Срокът за изработка е 14 дни, но може да бъде удължен, в зависимост от сложността на задачата. 

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!