• Производител: Londji
  • Кат. номер: 7467

Голям светещ пъзел Discover the planets

56,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

От Юпитер до Марс, от Уран до Сатурн, от Земята до Венера, пътувайте през слънчевата система с този занимателен пъзел. А веднъж щом го наредите, ви очаква приятна изненада - след като загасите лампата пъзелът свети в тъмното. С меката си светлина пъзелът създава неповторима атмосфера и закачен на стена, може да се превърне в елемент от постоянната декорация на детската стая. Пъзелът Discover the planet представлява игрови подход към ученето, който позволява на подрастващите неусетно да се запознаят с основите на астрономията и да развият своята памет, подбуждайки детското любопитство и любовта към познанието. Изработен е изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете да предаде на децата принципа за опазване на околната среда.

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.


Възраст: 6-12 
Части: 200
Илюстратор: Кармен Салданя
Материал: рециклиран картон и хартия; опаковка - здрава картонена кутия
Размер на пъзела: 67 х 48 см; размер на кутията: 30.5 x 20 x 8 см

 
Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!