• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9111

Голяма книга за буболечките със стикери

24,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Последвайте супермухата Фреди из суперлепкавия свят на буболечките. С помощта на задачите и 500-те стикера към книжката, любопитството на децата ще се разхвърчи из страниците и ще ги подкани да навлязат дълбоко в любопитния свят на буболечките. Тази чудесна занимателна книжка подканва към рисуване, оцветяване, декориране и поставяне на насекомите в естественото им местообитание. Тя ангажира въображението и вдъхновява за забавления и сред природата. „Голяма книга за буболечките“ е едно изключително интересно издание с чудесни и забавни авторски илюстрации, което провокира и насърчава изследователското у малките.

Поредицата "Голяма книга за…" е преведена на 25 езика. Номинирана е за множество награди като UKLA Book AwardsThe English Association's Nonfiction Award и Made For Mums Award. 

Възраст: 4+
Обем: 64 страници, твърди корици

Автор и илюстрации: Ювал Зомер
Размери: 23 х 34 см
Издателство: Ракета

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!