• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 10148

Голяма книга за цветята

29,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Книгата представлява една пъстро илюстрирана енциклопедия за цветята и е подходяща за всички любители на природата. Авторът й я създава с надеждата да покаже на децата красотата на цветята и всякакви любопитни факти за тях, поднасяйки информацията по изключително увлекателен начин. Илюстрациите са прекрасни и великолепно детайлни, както и максимално достоверни, тъй като са съгласувани с учени. Книгата насърчава изследователското у малките, а след прочитането ѝ, ще сте се превърнали в един истински ботаник. Включени са и различни идеи за градинари и почитатели на цветята от всякакви възрасти.

Поредицата "Голяма книга за…" е преведена на 25 езика. Номинирана е за множество награди като UKLA Book AwardsThe English Association's Nonfiction Award и Made For Mums Award. 

Възраст: 4+
Обем: 64 страници, твърди корици
Автор: Ювал Зомер
Размери: 23 х 34 см
Издателство: Ракета

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!