• Производител: Londji
  • Кат. номер: 6581

Хартиеното семейство - преобличащи се кукли

39,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Започва нов ден в дома на Хартиеното семейство.

„Какво да облечем днес? Да си сложим ли официалните дрехи?“ попита баща си Хартиеното момиче.

„Може би е по-добре да носим зимните си дрехи, тъй като тази вечер може да захладнее,“ каза вечно отговорният Хартиен татко.

„Защо не си сложим дрехите за свободното време? Нали ще прекараме целия ден правейки нещата, които харесваме?“ попита Хартиената мама.

„Мисля, че трябва да облечем костюмите си на супер герои! Вижте, там едно коте не може да слезе от дървото,“ забеляза Хартиеното момче.

Londji отдава заслуженото на традиционната игра на обличане на хартиени кукли, само че в този случай не обличате само една кукла, а цяло семейство! Комплектът включва четири броя здрави картонени кукли и 20 броя хартиени облекла с прилежащите аксесоари.

 

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.

 

 

Възраст:3+ 

Илюстрации: Африка Флоло

Материал: рециклиран картон и хартия

Размер: 11 х 19 х 11 см (Хартиен татко); 11.5 х 19.5 х 11.5 см (кутия)

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!