• Производител: Creative Egg
  • Кат. номер: 7924

Игра "Война на хамстери"

19,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

„Война на хамстери“ е интригуваща игра с карти за деца на възраст над 4 години. Правилата са лесни и достъпни, а съдържанието на картите е съобразено с ранната възраст на потенциалните играчи. Създадена е, за да бъде играна както с приятели, така и вкъщи от цялото семейство. 

 

И така, запознайте се с Джони Снежният, Леми „Моториста“, Жабчомен и още десет неповторими хамстерчета – участници в легендарната битка за главния герой на нашето приключение, а именно – Сиренцето.  Авторските илюстрации са дело на Мария Калчева, позната с бранда “Missmetoday?” и съдържат препратки към популярни герои от нашето съвремие, исторически фигури, литературни, филмови и митични персонажи, които със сигурност биха заинтригували и по-възрастните играчи. 

 

Комплектът съдържа 53 карти и инструкции за игра. Картите са пластифицирани, което ги прави по-издръжливи при употреба и подходящи за детската аудитория. "Война на хамстери" може да се играе от 2 до 6 играчи. 

 

Възраст: 4+
Материал: пластифициран картон
Размер: кутия - 10,5 х 9,5 х 3 см, карти - 8.5 х 5.5 см 

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!