• Производител: Други
  • Кат. номер: 781

Игра за деца Кароми Йога Мемори

28,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Кароми йога мемори е игра, която обогатява ума и тялото. Играчите развиват своята памет, като същевременно научават различни йога пози. Подходяща е за двама или повече играчи.
“Кароми йога мемори” е покана за общуване и забавление по един различен начин, като към добре познатата игра “Мемори” добавя и възможността децата да усвоят някои физически движения от йога. По този начин играта не само развива техния интелект, но и спомага за физическото им усъвършенстване и духовното им израстване.

Упътване за игра: Всички 32 на брой карти, се поставят с лицето надолу. Първият играч обръща две карти, така, че да ги видят всички, после ги връща обратно с лицето надолу. Следващия играч също обръща две карти. Играчът, който обърне чифт печели точка, изпълнява позата на картинката и отново играе, обръщайки следващите две карти. Печели играчът с най - много събрани чифтове. 

Има различни теории за развитието на интелекта и пластичността на мозъка, но всички те са единодушни, че интелектът се развива най-интензивно в първите години от живота на човека. Играта е подходяща  и за деца и за възрастни, независимо от това дали са практикували йога преди.

Децата се учат, докато играят. Създайте желание у децата ви да се учат и развиват, като им предлагате разнообразие в обучението. Процесът е много по-важен от резултата. 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!