• Производител: Moments
  • Кат. номер: 9400

Карти с предизвикателства Спомняш ли си?

27,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Забавни карти за игра, които ще осигурят приятни часове на разговори и забавления. Те са събрани в компактна кутия и имат за цел да припомнят на хората колко е важно да прекарват време заедно и да споделят веселите моменти.

Кутията се състои от 30 карти с 60 различни въпроса, които ще провокират играчите да си припомнят различни мили или пък не дотам забавни, но интересни спомени от миналото. Играе се като всеки играч тегли карта, прочита въпроса и отговаря на него. След това отговарят и останалите. По време на играта ще се подсетите за някои прекрасни случки от детсвото, за първата семейна ваканция, за първата любов, за първата голяма беля или просто ще научите нещо ново за близките си. Така ще се опознаете още по-добре и ще прекарате времето си заедно по-щастливо и пълноценно.

Възраст: 20+
Материал: 30 броя матирани ламинирани карти

Размери: 9 х 13 см (кутия) | 12.5 х 8.5 см (карта)

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!