• Производител: Moments
  • Кат. номер: 9529

Карти с въпроси Пикантни истории

27,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Забавни карти за игра, които ще осигурят приятни (но и изчервяваши) часове на разговори и забавления. Те са събрани в компактна кутия и имат за цел да припомнят на хората колко е важно да прекарват време заедно и да споделят веселите моменти.

Кутията се състои от 30 карти с 60 неудобни въпроса, които ще провокират играчите да споделят някои по-пикантни случки и предпочитания. Бъдете готови да навлезете в дълбините на мръсното си подсъзнаение и да се изчервите не един път. Картите не са особено подходящи за много притеснителни хора, но защо да не се предизвикате? Играе се като всеки играч тегли карта, прочита въпроса на глас и отговаря на него честно. Някои от въпросите са доста пикантни, но не се притеснявайте, всеки ще бъде подложен на същото напрежение. По време на играта ще се забавлявате на отговорите на останалите, ще се опознаете още по-добре и със сигурност ще се изненадате от отговорите на другите.

Възраст: 18+
Материал: 30 броя матирани ламинирани карти

Размери: 9 х 13 см (кутия) | 12.5 х 8.5 см (карта)

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!