• Производител: Emprove project
  • Кат. номер: 10184

Карти за игра със 100% благотворителна цел Emprove Project

30,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Необикновени карти за вътрешна сила, изрисувани от български художници. Те са създадени, за да променят погледа ни към нас самите, към нашите близки и към света, който ни заобикаля. Съдържанието на кутията включва 30 броя карти, с които може да играете различни игри. 

Комплектът карти "Пробуждане между редовете" представлява умалена версия на 30-те вълнуващи истории и илюстрации от изложбата със същото име, която по-рано тази година беше показана в Националната галерия „Квадрат 500“. Освен естетическа и колекционерска стойност, картите имат и терапевтични ползи, като към комплекта са описани различни видове игри и задачи за себеопознаване, вдъхновение, увереност и кураж.

В създаването на картините участваха популярни български илюстратори, мултидисциплинарни творци и стрийт артисти, обединени в желанието да дадат гласност на проблема с физическото и емоционалното насилие. 

 

За фондация Emprove:

 

Мисията на Emprove е да повиши осъзнатостта към най-ранните прояви на насилие във взаимоотношенията, да променя обществените нагласи, както и да подкрепя жени и момичета, преживели насилие. Дейността на фондацията включва публични кампании за ранна превенция и осведоменост, безплатна психологическа и юридическа подкрепа към жени, преживели насилие, коучинг, събития, обучения, групови терапевтични сесии, артинициативи, както и изграждането на общността #ЖенитeSurvivors, които оттук насетне подкрепят други жени по пътя им към промяна и нов живот.
Тук сме. Има ни. Не си сама!


Продуктът е наличен само в магазина на ул. Крум Попов 16.

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!