• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 8252

Карти за оцветяване Страшно добри чудовища, част II

19,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

"Страшно добри чудовища" са карти за оцветяване с изцяло авторски илюстрации на Дим Ягодин и Кристина Стоянова, напълно съобразени с детското възприятие за света. По своята идея картите представляват пълната противоположност на възпитателни методи, свързани със съществуването на караконджоли под леглото, внушаващи страх и несигурност и водещи до своеобразни фобии у подрастващите. Посредством методите на изкуството, детето докосва и преобразява емоции, породени от негативното преживяване на неизвестното, изгражда самоувереност, усещане за доверие към обкръжаващия свят и потребност от неговото опознаване. 

Всеки художник участва с 12 илюстрации, които са комбинирани в брандирана кутия (Част II), състояща се от 24 карти.  Твърдият материал на изработката позлволява картинката да се запази за спомен или подарък.

Може да ви харесат и Карти за оцветяване Страшно добри чудовища, част I и Карти за оцветяване Страшно добри морски създания, част 3.

 

Възраст: 4+

Материал: твърда хартия

Размер: карти - 15 х 15 см | кутия - 15 х 15 х 1.3 см

Издателство: Йо-Йо Книги за деца

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!