• Производител: Други
  • Кат. номер: 7387

Картичка Градът под тепетата

3,50 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

 

„Градът под тепетата“

Пловдив е най-старият населен град в България и един от най-старите градове в Европа. Дом е на много различни култури, като всяка от тях е оставила своя отпечатък върху облика и жителите на града. Известен е като градът под тепетата, защото е разположен върху седем тепета - геоложки феномен и символ на града.


Картичката е единична и към нея има бял плик.

Материал: принт върху хартия

Размер: 11.5 х 16 см

Производител: The Locals

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!