• Производител: MD Magazine
  • Кат. номер: 10596

Книга Бълграски продуктов дизайн 2000/2022

98,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

В книгата "Бълграски продуктов дизайн 2000/2022" са представени впечатляващите проекти на 50 изключително даровити български дизайнери. Всеобхватният сборник от цели 400 страници представя мебели, осветителни тела, превозни средства, уреди, инструменти, играчки, предмети за бита, съдове и много други продукти на родните топ дизайнери. Голяма част от тях са носители на общо над 100 престижни международни награди за дизайн, сред които 12 награди Red Dot, от които три – Best of the Best, три – IF Design, девет – A’ Design, девет – Good Design и пет – German Design Awards. Читателите могат да разгледат над 350 емблематични и иновативни продукта от първите десетилетия на века, както и да се запознаят с техните истории. Някои от тях са снегоходките Small Foot на Петър Димитров и Иван Колев, полувелосипедът на Мартин Ангелов – Halfbike и елегантната Seat Table на Илиан Милинов и Младен Цонев. Книгата е двуезична - написана на бълграски и на английски език и ще бъде подходящо четиво за всички любители на добрия креативен дизайн и за тези, които искат да се развиват професионално в тази посока. 


Обем: 400 страници, твърди корици
Автори: Теодора Николова, Бистра Шишкова, Цвета Тръпкова, Цветана Шипкова, Антоанета Найденова, Калина Константинова Редактор: Цветана Шипкова 
Графичен дизайн: Вилиам Китанов
Размери: 24.5 x 3 x 24.5 см
Издателство: Бисмар

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон , чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!