• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 8108

Книга Хроники. Пътуване през историята

42,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

„Хроники.Пътуване през историята” е забележителна книга, която превръща историята в пълнокръвно изживяване и пътешествие от Големия взрив, та чак до наши дни. Това е една своеобразна енциклопедия по история, поднесена с много въображение и хумор от художника Петер Хус. Книгата ни превежда през митове и легенди, времената на динозаврите и първите населени места, разказва за възхода и залеза на велики цивилизации, за царе и рицари, открития и изобретения. Преминава през войни и битки, описва живота в замъци, юрти и небостъргачи, потапя ни в океаните и ни отвежда в космоса. 
„Хроники.Пътуване през историята” е едно изключително интересно и впечатляващо четиво с невероятни илюстрации, което провокира любопитството и насърчава изследователското у малки и големи.

Възраст: 8+
Обем: 80 страници, твърди корици

Автор и илюстратор: Петер Хус
Размери: 27 х 37 см

Издателство: Таймлайнс

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!