• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 10457

Книга Никой не разбира от маркетинг

30,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Маркетинг книга, която е красива, полезна, лесна за четене и приложение. Написана на достъпен език, с много примери от практиката, даваща общи насоки що е то модерен маркетинг, без да влиза в много терминология и без да има статут на учебник или "библия" в областта.

Ето какво споделя самата авторка:
"Казвам се Диана – художник и режисьор по образование, маркетолог по призвание. Вече 12 години се занимавам с маркетинг. През това време открих, че много бизнеси не се разбират добре с рекламните си агенции. Открих също, че маркетинговият процес е в голяма степен погрешно разбиран или изобщо неразбран. Както и че има нужда от приложимо четиво, което да помага на предприемачите и студентите, режисьорите и артистите, и въобще на всеки, който иска да разпространи продукта или услугата си.
Надявам се това четиво да допринесе бизнеса в страната да стане малко по-ангажиран с качеството на услугите, които предлага, а пазарът – малко по-добре организиран спрямо нуждите на аудиторията и клиентите си."

Обем: 194 страници, твърди корици
Автор: Диана Стоянова
Илюстратор: Петя Евлогиева

Размери: 14.5 х 22 см
Издателство: Агенция Вила

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!