• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9490

Книга Щастие за деца

36,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

"Щастие за деца" най-общо е книга за емоциите и за разнообразието на света, който обитаваме. Тя съдържа няколко истории, в които главните персонажи са различни видове птици, всяка с различен и любопитен характер. Чрез поведението им авторът цели да покаже как в природата всички сме свързани и всяко наше действие и емоция се отразява в нея. Книгата е покана за диалог между възрастни и деца, в който всеки може да припознае в птиците свои черти и преживявания. Те също така ни учат да бъдем смели, любопитни, мечтаещи и да не се тревожим излишно.
Това е една книга за важността да имаме вътрешна хармония, независимо от разнообразния и пъстър свят, в който живеем. Историите са изключително мили, стоплящи и грабващи вниманието, а илюстрациите са прелестни и ги обличат по прекрасен начин. След всяка история има синтезирани послания, въпроси към малките читатели и слушатели, както и идеи за занимания на база на конкретната приказка.


Възраст: 5+
Обем: 64 страници, твърди корици
Автор: Лео Борманс
Илюстратор: Себастиан Ван Донинк

Размери: 27 x 33 см
Издателство: Таймлайнс

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!