• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9113

Книга Зимни приказки от цял свят

24,95 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

"Зимни приказки от цял свят" е великолепен сборник от приказки, любими на поколения млади читатели, които са пълни с чудеса, вълшебство, мъдрост и очарование. Зимата - с дългите вечери и примамливата топлина на камината - винаги е била време за разказване на истории. Книгата съдържа както популярни авторски истории, така и фолклорни приказки от цял свят – от България и Русия до Китай и Мексико. Всички те са своеобразно празненство на уютните и съкровени моменти през зимния сезон и на нещата, които топлят сърцето през дългите студени месеци. Така че завийте се топло или се настанете удобно до камината и се потопете във вълшебния свят на близки и далечни земи на лед и сняг.
С прекрасното си оформление, книгата се превръща в истинска находка за всяка библиотека, която ще се чете с удоволствие от всички поколения.


Възраст: 4+
Обем: 96 страници, твърди корици
Автор: Дон Кейси
Илюстрации: Зана Голдхок

Размери: 24.5 х 28 см
Издателство: Хермес


Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!