• Производител: Shevitza
  • Кат. номер: 10778

Копринен шал София

95,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Наистина. Български.
Shevitza е български бранд, посветен на изработката на нови български сувенири. От години неговите създатели събират най-отличителните текстилни фигури от всички краища на България, като посещават етнографски музеи, колекционират антикварни книги и разглеждат частни колекции, за да ги преобразуват в прекрасен аксесоар, който да ни напомня за красивите ни традиции и разнообразната ни история. За да създадат сегашната колекция, оставиха шевиците настрана и се вгледаха в цветовете на българските носии – в съчетанията и палитрите, в топлината на тоновете. Решиха да направят експеримент – избраха четири носии от четири различни региони и с помощта на приложение, получиха графики, които показват стойността и съотношението на цветовете. Тези графики разкриват необичайни и смели палитри, които те превърнаха в шалове.

Този шал от 100% коприна с абстрактни геометрични фигури е вдъхновен от автентични ръчно бродирани мотиви от региона на София. Предлага се в подаръчна картонена кутия. 

Грижа: химическо чистене 
Материал: 100% естествена коприна произведена в Европа
Размери: 65 x 65 см


Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!