• Производител: Emprove project
  • Кат. номер: 11237

Канче със 100% благотворителна кауза Emprove Project

25,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Метално емайлирано канче с благотворителна кауза, което е едновременно компактно, леко и удобно за ползване. С него може да се насладите на любимата си напитка у дома, в офиса или някъде сред природата. Красивите и вдъхновяващи илюстрации са дело на илюстраторката и визуален артист Александра Николова (Al Nik).

Мисията на Emprove Project е да повиши осъзнатостта към най-ранните прояви на насилие във взаимоотношенията, да променя обществените нагласи, както и да подкрепя жени и момичета, преживели насилие. Дейността на фондацията включва публични кампании за ранна превенция и осведоменост, безплатна психологическа и юридическа подкрепа към жени, преживели насилие, коучинг, събития, обучения, групови терапевтични сесии, арт инициативи, както и изграждането на общността на ЖенитеSurvivors

С всяко закупено канче дарявате 100% от сумата към каузата и помагате на жените в борбата за преодоляване на насилието.

Материал: неръждаема стомана с емайлирано покритие
Обем: 330 мл
Размер: d = 8.5 см; h = 8 см

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!