• Производител: Londji
  • Кат. номер: 10393

Микро пъзел Summer in the mountains

18,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Този пъзел представлява истинско предизвикателство за ума и е подходящ за тези от вас, които обичат да развихрят въображението си и да прекарват време в развлечение и забава. Състои се от 150 миниатюрни части, което го прави труден дори и за опитните играчи. Пъзелът също така дава възможност за игрови подход към ученето, който позволява на подрастващите неусетно да се запознаят с основите на географията и да развият своята памет, подбуждайки детското любопитство и любовта към познанието. Пъзелът е портативен и се побира перфектно в пластмасова епруветка, която можете да носите навсякъде. Също така е чудесен подарък за всеки умел и опитен пъзел гуру, както и за всеки любител.

 

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.

 

Възраст: 12+

Части: 150

Илюстрации: Mariana Ruiz Johnson

Материал: рециклиран картон

Размер: 10 х 15 см (нареден пъзел), размер на епруветката: d - 2.5, височина - 16 см

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.
   

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!