• Производител: Румяна Йорданова
  • Кат. номер: 7380

Мишок Магелан

62,00 лв.
Купи
Моля, изберете:


Подробно описание
Подробно описание

Той изпитва стремеж, по-голям от света. И никога не тръгва неподготвен, защото общо-взето няма представа кога ще се върне.  Един член на семейство Мишеви, който близките не успяват да видят много често. За сметка на това всяко негово посещение е изпълнено с хиляди истории за приключения в непознати земи, попадане на грешното място в правилното време и на правилното място в погрешното време, срещи и раздели, спиращи дъха гледки и екзотични вкусове. 

 

Този преизпълнен с очарование сувенир несъмнено ще радва притежателя си всеки ден. Изработен е ръчно с много умение и внимание към детайла. Можете да го поставите у дома или на работното място и така да стоплите и освежите атмосферата в една лесна стъпка. Подходящ е за подарък за сърцати хора от всякакви възрасти. 

 

Материал: памучен плат, трико, дървени елементи
Размер: височина - 27 см, основа 16 х 12 см
 

 

Можете да направите специална поръчка за мишок, принадлежащ на друга професия. Срокът за изработка е 14 дни, но може да бъде удължен, в зависимост от сложността на задачата.

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!