• Производител: Little feiry
  • Кат. номер: 8603

Монтесори играчка Заек

23,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Ръчно изработена играчка с нанизване, която помага за развитието на фината моторика, координацията око-ръка и когнитивните умения, като решаване на проблеми и памет, по известния модел на Мария Монтесори. Предпочетеният материал за изработка е издръжлив, лек и приятен за боравене, а овалната форма защитава от нараняване. Боите са напълно безопасни дори в случаите, когато детето изучава играчката, като я захапва.
Играчката Монтесори насърчава ангажираността и служи за учебна цел, а не просто за забавление. Играчките в стил Монтесори варират от дейности с фини двигателни умения през музикални инструменти до практически дейности от живота като дъски с копчета и ципове. Характерно за играчките Монтесори за бебета и малки деца е, че те се фокусират само върху едно умение или концепция в даден момент от детското развитие.

 
Възраст: +12 месеца
Материал: брезов шперплат, безопасни бои на водна основа, полиестерно въже, филц
Размер: 13 х 20 см

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!