• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9474

Образователна книга Червеното е всъщност красиво

20,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Една по-различна и необикновена книга, свързана с темата за менструалния цикъл. В нея авторката си поставя за цел не просто да обясни какво означава той, а най-вече да покаже на всички момичета, че това е женска супер сила, която значи живот. Въпреки че понякога този период е свързан с дискомфорт, менструацията най-вече е признак за здраве. В книгата има и различни факти и интересна информация за различните поверия в миналото, свързани с менструацията и също така, какво са казали редица философи - и то все мъже - по темата. Става ясно, че няма нищо притеснително едно момиче да обсъди темата за менструацията с близките си, както и нищо срамно в това да си купи обикновени дамски превръзки.
Книжката е илюстрирана по маниер, напомнящ момичешки дневник - изпълнена със заврънтулки, рисунки, драскулки, в които обаче са се настанили обяснения и разяснения по темата, които всъщност са обосновани научно от гинеколог.


Възраст: 10+
Обем: 96 страници, твърди корици

Автор и илюстратор: Лучия Замоло
Размери: 16 x 22 см
Издателство: Дакелче


Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!