• Производител: Londji
  • Кат. номер: 7679

Пъзел 1000 части Japanese Rock

49,90 лв.
Купи
Моля, изберете:

 

 

Подробно описание
Подробно описание

Този пъзел представлява същинско предизвикателство за ума и е подходящ за тези от вас, които обичат да развихрят въображението си и да прекарват часове в развлечение и забава. Пъзелът се състои от 1000 части и е достойна провокация за пъзелолюбителите. Имайте предвид, че е възможно да забравите за околния свят, улисани в тази мисловна главоблъсканица. Мистичните и майсторски илюстрации на пъзела представят един японски дом. Интересното и особеното е, че той е разгледан както отвътре навън, така и с главата надолу. В готовия си вид пъзелът е толкова красив, колкото е и труден за сглобяване.

Пъзелът е изработен изцяло от рециклиран картон, а авторските илюстрации по един твърде интересен начин ви отвеждат към едно ново и различно възприятие за играта и реалността.

Пъзелът се предлага в здрава и стабилна кутия. Може да бъде оригинален подарък за всеки умел и опитен пъзел гуру, както и за всеки любител. Не е подходящ за малки деца.

 

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.

 

Брой части: 1000

Илюстратор: Cinta Vidal Agulló

Ниво: трудно

Материал: рециклиран картон и хартия

Размер на пъзела: 46 x 65 см; размер на кутията: 24 х 24 x 8 см

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!