• Производител: Londji
  • Кат. номер: 7473

Пъзел игра Discover the world

56,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Малката синя планета крие много тайни. Първо трябва да наредите пъзела, а след това да откриете Айфеловата кула и Биг Бен, къде живее пандата и къде е най-подходящото място, за да си построите иглу. Пъзелът Discover the world представлява игрови подход към ученето, който позволява на подрастващите неусетно да се запознаят с основите на географията и да развият своята памет, подбуждайки детското любопитство и любовта към познанието. А какъв по-подходящ начин да бъде изобразена земната повърхност, освен изцяло от рециклирана хартия, за да съумеете да им предадете принципа за опазване на околната среда?

 

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.

 

Възраст: 6 - 12 години
Илюстрация: Кармен Салданя
Части: 200 + 34 карти за наблюдение
Материал: рециклиран картон и хартия; опаковка - здрава картонена кутия
Размер на пъзела: 30.5 x 20 x 8 см; размер на кутията: 67 х 48 см

 
Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!