• Производител: Londji
  • Кат. номер: 8475

Пъзел от 4 пласта Открий съкровището

56,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Ненадминатите в занимателните игри Londji отново са осигурили дълги часове на вълнуващи забавления, този път с пъзела от 4 пласта "Открий съкровището" ("Discover the treasure"). Пригответе се да прекосите седемте морета, докато сглабяте четирите пласта на пъзела, състоящи се от 4, 8, 12 и 16 парчета, от най-големия до най-малкия. Какво послание в бутилка са ви оставили морските русалки? Каква е историята на съкровището, скрито на дъното на морето? В процеса ще откриете отговорите на тези въпроси, давайки храна за детското въображение, като в същото време осигурявате и качествено упражнение за неговия ум. 

 

Всеки продукт на бранда Londji е произведен в Барселона от рециклирани материали и естествени багрила. Продуктите им са създадени от едни от най-талантливите съвременни илюстратори и дизайнери.

 

Възраст: 3-6 години

Части: 40

Илюстрации: Queralt Armengol

Материал: рециклиран картон, памучна торбичка за съхранение

Размер на кутията:  24 x 24 x 8 см

Опаковка: здрава картонена кутия

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!