• Производител: Други
  • Кат. номер: 8432

Постер Sauvignon Blanc А2

60,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, са създадени, за да популяризират автентични български обичаи, традиции и забележителности.

 

"Sauvignon Blanc"
Постерът е вдъхновен от един от най-обичаните и почитани български празници – Трифон Зарезан. Представлява очарователно и стилно решение за декорация и впечатляващ акцент във всеки интериор. Едно отлично и забележимо допълнение, което ще „раздвижи“ пространството на вашия дом или офис и ще предизвика множество комплименти. Предлага се в тубус и представлява прекрасен тематичен подарък, с който по оригинален начин ще пожелаете здраве, любов и благоденствие. 

 

Постерът се предлага в картонен тубус.
Материал: принт върху хартия
 
Размер: 60 х 42 см
Производител: The Locals
     

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!