• Производител: Други
  • Кат. номер: 7425

Постер Тракийско наследство А2

60,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

 

„Тракийско наследство“

Тракийските племена са оставили по нашите земи духовни светилища и символични гробници, мистични ритуали и златни съкровища. Едно от тях е считано за най-старото златно съкровище в света и датира от 4,600 – 4,200 години пр. Хр. Митът за Орфей и неговия тракийски произход продължава да се носи над Родопа планина, заедно с божествената музика на лирата му.

 

Постерът се предлага в картонен тубус.

Размер: 60 х 42 см

Материал: принт върху акварелна хартия 

Производител: The Locals

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!