• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9530

Приключенски дневник - Nature Edition

36,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Adventure catcher e едновременно планер-органайзър и дневник на вашите пътувания. Разлиствайки го, вие ще се пренесете отново на някое чудно място и ще пътувате из спомените си.

 

Дневникът е разделен на две части - дестинации, които мечтаете да посетите и такива, които вече сте посетили. За предстоящите може да планирате всички подробности около пътуването, както и да набележите по-впечатляващите забележителности. За вече преживяните приключения ще записвате най-интересните и вълнуващи моменти, пропътуваните километри, интересните срещи. Ще залепите снимка, незабравим спомен, нещо отличително от мястото, където сте били. 

 

Целта на дневника е да се вдъхновявате от изминалите вълнуващи мигове и да мечтаете за предстоящи приключения. Можете да добавяте още страници, за да създадете албум или да разкажете по-дълга история за някоя дестинация. 

 

Материал: крафт хартия, твърди матови корици, метални халки 
Размер: формат А5 (17 х 22 см); 52 страници
Производител: Adventure Catcher

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!