• Производител: Други
  • Кат. номер: 9765

Скреч карта на света

26,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Скреч картата на света е идеална за пътешественици и приключенци. Единственото, което трябва да направите, е да изтриете фолиото на мястото, което сте посетили и то ще стане цветно. С нея можете да картографирате пътешествията си, да планувате нови или да си поставите за цел да изтъркате възможно най-много места. Картата е изключително детайлна и освен държавите и столиците, в нея се съдържа и информация за отделните държави и градове. Освен това вече може да се открият и острови и допълнителни градове, както и още повече географски детайли като суша и океански релеф. Така своеобразното ви пътуване по света ще бъде още по-истинско и вълнуващо. Черният фон и гладкото медно покритие правят картата да изглежда изискано и отлично може да украси някоя от стените в интериора. Изтрийте инфографиката и ще откриете още повече вълнуващи факти и информация за океаните и земята.
Картата е комплектована с удобен за транспортиране тубус, което я прави готова за подаряване. Каква по-добра идея от това да я подарите на любимия приятел пътешественик?

Разгледайте и останалите скреч карти на бранда Creative Egg. 

Материал: ламинирана хартия, картон, скреч покритие
Размер: 82.5 х 59.4 см

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!