• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9685

Следващата Точна книжка: За деца на възраст 2 - 2.5 години

6,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Серията от книжки „Точната книжка“ е съобразена с възрастта и възможностите за възприемане на образи и текст на детето. Научно разработена от психолози, съобразили илюстрациите и текстовете в нея, тя съдържа също и информация за родителите относно способността на детето да възприема и за неговите речеви умения.

 

Книжката обогатява речника на децата в посочената възраст и представя сложните подчинени изречения. Историята, която разказва е с малко действащи лица и е съобразена с възрастта на читателите й, като взема предвид потребностите им. 

 

На възраст меду 2 и 2.5 години децата знаят между 300 и 600 думи, развиват граматиката си, съставят изречения между 2 и 5 думи и съставят сложни изречения.
Момиченцата напредват по-бързо в говоренето от момченцта, но според проучвания, независимо от пола, развитието на речта винаги е благоприятствано от четенето наглас на детето.

 

Разгледайте още от поредицата: 0 - 3 месеца, 3 - 6 месеца, 6 - 12 месеца, 1 - 1.5 години, 1.5 - 2 години2.5 - 3 години

 

Възраст: 2+ 
Обем: 12 страници, твърди корици 
Размери: 15 х 15 х 0.8 см
Издателство: Емас

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!