• Производител: Книжни издателства
  • Кат. номер: 9686

Следващата Точна книжка: За деца на възраст 2.5 - 3 години

6,90 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Серията от книжки „Точната книжка“ е съобразена с възрастта и възможностите за възприемане на образи и текст на детето. Научно разработена от психолози, съобразили илюстрациите и текстовете в нея, тя съдържа също и информация за родителите относно способността на детето да възприема и за неговите речеви умения.

 

Книжката развива у детето причинно – следствено мислене, показвайки механизмите на някои действия и поведения, чрез прост сюжет, много диалози и звукоподръжателни думи.

 

На възраст между 2.5 и 3 години детето знае около 500 – 1000 думи, говори за собствените си и чуждите чувства, образува сложни съставни изречения с много думи, разбира концепцията за времето и харесва думи като „тайна“, „изненада“и „загадка“.

 

В тази възраст детето също обича да задава въпроси като „Защо?“, „Как?“, „Какво?“, „Кога?“, за това бъдете търпеливи и подготвени да отговорите на всеки такъв техен въпрос относно историята, която им четете.

 

Разгледайте още от поредицата: 0 - 3 месеца, 3 - 6 месеца, 6 - 12 месеца, 1 - 1.5 години, 1.5 - 2 години, 2 - 2.5 години

 

Възраст: 2.5+ 
Обем: 12 страници, твърди корици 
Размери: 15 х 15 х 0.8 см
Издателство: Емас

 

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!