• Производител: Emprove project
  • Кат. номер: 11122

Сребърна брошка със 100% благотворителна цел РаноБудна

90,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Сребърна брошка със 100% благотворителна цел, създадена в подкрепа на фондация Emprove. Това малко бижу е символ на женската сила и нейните многолики проявления.

Притежанието на брошката, излязла от въображението и ръцете на бижутера и медалиер Надя Розева, е вашата лична подкрепа към мисията на Emprove - да пробужда обществото за живот без насилие и да подкрепя жени и момичета, които са го преживели. Носейки сребърната РаноБудна, не само празнувате силата на жените, но и ще заявите себе си като част от общност, която не се бои да чупи стереотипи и да променя средата към по-добро.

Творбите на Надя Розева са в постоянната колекция на Британския музей, Кралския монетен двор (Стокхолм), Национална Художествена Галерия (България) и други. 

За фондация Emprove:

Мисията на Emprove е да повиши осъзнатостта към най-ранните прояви на насилие във взаимоотношенията, да променя обществените нагласи, както и да подкрепя жени и момичета, преживели насилие. Дейността на фондацията включва публични кампании за ранна превенция и осведоменост, безплатна психологическа и юридическа подкрепа към жени, преживели насилие, коучинг, събития, обучения, групови терапевтични сесии, артинициативи, както и изграждането на общността #ЖенитeSurvivors, които оттук насетне подкрепят други жени по пътя им към промяна и нов живот.
Тук сме. Има ни. Не си сама!

Продуктът е наличен само в магазина на ул. Крум Попов 16.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!