• Производител: Други
  • Кат. номер: 9470

Комплект Направи си сам - великденска декорация Зайче

20,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Великденска декорация комплект Направи си сам, от който ще се получи поставка за яйце - зайче. Комплектът включва всичко необходимо – филцови листи в различни цветове, лепенки, шаблони за изрязване и указания как да направите сами украсата. 
Играта с комплека е чудесно занимание за децата, с което не само ще се забавляват, но и ще развиват фината си моторика. Може да се включат и родителите, като така ще се насладите на още повече споделени моменти с децата по време на Великденските дни.
Когато е завършена, декорацията може да краси дневната или детската стая и ще направи Великденските празници още по-забавни, цветни и споделени. 
Комплектът се предлага в красива кутия и е готов за подаряване.


Съдържание на комплекта: 1 лист шаблон, 4 бр. листа филц в съотвените за модела цветове, 1 бр. филц основа, 10 бр. лепящи точки и 1 книжка с инструкции
Размери: 20.5 х 15 х 2 см (кутия) | 17 x 3 см (основата за яйце) | 8 х 10 см (готова декорация)
Автор: Messy Dessie


Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!