• Производител: Ethno Epoque
  • Кат. номер: 9254

Вечен бележник

59,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Бележникът е изработен от специална хартия, която може да бъде изтрита с леко навлажнено парцалче. Изтрийте, изчакайте няколко минути, за да изсъхне хартията и започнете да пишете отново на същата страница. Добавен  е и специален химикал с изтриваемо мастило, който можете да си набавите лесно и от книжарниците. Можете да си водите записки, да снимате важните страници със смартфона си и да ги дигитализирате, след което да започнете да пишат отново на същата хартия.
В началото на бележника има 4 страници, които можете да използвате за дневно, седмично, месечно и годишно планиране. Текстът в тях е на английски език. В бележника има 8 двустранни страници “на точки”, които позволяват да пишете така както пишете на тетрадка с редове, но ви дават възможност и да чертаете и да създавате ваши собствени “заготовки” за водене на дневник. Добавени са и 6 двустранни празни страници, които позволяват да пишете, да скицирате и да рисувате.
Корицата е изработена от еко кожа с релефен дизайн на шевицата “Канатица”. Тя е символ на вечен живот, семейни традиции, и защита от лоши сили.
Металният механизъм, който придържа страниците ви позволява лесно да махате и добавяте страници в бележника.

Материал: еко кожа, рециклирана хартия
Размер: 18 х 22 см

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, невинаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чрез имейл или чат, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!